top of page
7.jpg

ANNE HALONEN

festivalsjef, pedagog og koreograf

Anne kommer fra Vanvikan i Indre Fosen kommune. For tida studerer hun dans og koreografi ved Høyskolen for Dansekunst i Oslo og før hun begynte der gikk hun dans forstudium ved Trøndertun folkehøgskole og danselinja ved Inderøy Videregående Skole. Hun har også undervist i flere kulturskoler i Trøndelag og holdt workshops både for barnehagebarn og skoler. 

Anne er spesielt glad i å drive egne prosjekter, og trives best i kombinasjonen dansepedagog, koreograf, produsent og arrangør - som gjør det lett å forstå at Summer Dance er hennes hjertebarn. Anne er ansvarlig prosjektleder for Summer Dance, og har drevet det hele siden starten i 2016. I tillegg til å ta seg av det organisatoriske skal hun i år undervise følgende: 

Anne Halonen
image00019.jpeg

EMMA ÖBERG

pedagog og danser

Emma Öberg kommer fra Linköping i Sverige og er 22 år gammel. Hun studerer på Høyskolen for dansekunst og på siden driver hun danseeventet DanceLink. Emma har medvirket som koreograf og utøvende danser i ulike musikkvideoer, dansefilmer og forestillinger både i Sverige og Norge. Dette blir Emmas første gang i Vanvikan - og hun gleder seg!  

På Summer Dance skal Vilde undervise følgende:

Anker 7
147681500_3831524213570447_2539558837577

HULDA VESTVIK

pedagog

Hulda Vestvik er 29 år og kommer fra Verdal. Hun har danset siden hun var liten, og visste i ung alder at hun ville jobbe med dans og undervisning av dans. Hulda startet sin danseutdanning ved danselinja på Inderøy Vgs. Deretter har hun hatt fokus på streetstiler, først ved Ballettakademiet i Stockholm, så ved Broadway Dance Center i NYC og til slutt ved Flow Dance Education i Oslo og Paris.

I dag driver Hulda sitt eget dansestudio i Verdal - Huldance Dansestudio. I tillegg er hun ansatt ved Raw Dance Studio i Trondheim og jobber også kreativt som koreograf for flere oppsettinger rundt om på Innherred. Hulda beskriver seg selv en gledesspreder som er opptatt av å gi elevene riktig kunnskap om hiphop, utfordring, mestring og danseglede. 

Hos oss skal Hulda undervise: 

Anker 8
XGcH4_q0.jpeg

JON BUGGE MARIUSSEN

pedagog

Foto: FRIKAR/Hallgrim Hansegård

Jon Bugge Mariussen fra Nesodden er  danser med bakgrunn i den folkelige dansen, og har allerede en lang fartstid som danser bak seg. Han har i flere år vært med på Leif Stinnerbom sine produksjoner i Sverige på «Berättarladan», og ble tidlig inkludert i dansekompaniet «FRIKAR». Nå studerer han på Høyskolen for Dansekunst i Oslo, samtidig som han jobber freelance. 

Hos oss skal Jon undervise følgende:

Anker 4
SEZQ1828.JPG

TORA BIGSET

pedagog og utøvende skuespiller

Tora Bigset er 21 år og kommer fra Vanvikan. For tiden studerer hun bachelor i teatervitenskap ved Universitetet i Bergen, noe hun trives godt med da teaterhistorie og analyse alltid har interessert henne. Som 10-åring begynte hun på teater i daværende Leksvik kulturskole og har siden den gang alltid funnet noe teaterrelatert å drive med. Hun fullførte videregående på Inderøy med drama som programfag. Skoleåret 18/19 gikk hun på Romerike folkehøgskole på teaterlinje, og i løpet av det året og årene på videregående hentet hun inspirasjon til workshopene hun skal holde på festivalen.  

Tora skal i tillegg til å opptre under "Kunstløype", undervise følgende:

Anker 5
WX4BHFWQ.jpeg

SUNNIVA ROGNLIEN

pedagog og danser

Sunniva kommer fra Porsgrunn, og studerer dans og koreografi ved Høyskolen for Dansekunst i Oslo. Tidligere har hun gått på danselinja ved Skien videregående skole og har mange år med danseerfaring fra kveldskurs før dette. Hun har også undervist i en rekke ulike dansesjangre på Kulturskolen i Porsgrunn for barn og ungdom i alle aldre. Sunniva var med som assistent på fjorårets kurs og er i år tilbake for å undervis selv.

I tillegg til å være utøvende danser i stykket "På vent" skal Sunniva undervise følgende:

Sunniva Rognlien
V3bwCwGg.jpeg

MARIA PLENER

pedagog og utøvende danser

Maria Plener kommer fra Stavanger og er 24 år. Hun bor i Oslo og studerer ved Høyskolen for dansekunst. Tidligere har hun studert musikkteater på Bårdar Akademiet. Hun har alltid elsket musikal og gleder seg til å dele dette med oss. Hun har tidligere undervist på KFUM/KFUK sine sommerleirer og var assistent på Rom for dans ung i fjor høst.

 

Hos oss er Maria å se i forestillingen "På vent", i tillegg til at hun underviser følgende:

101196314_324854781837923_90143932777171

Emilie Østby

pedagog, danser og filmprodusent

Emilie kommer fra Ranheim i Trondheim, men studerer dans og koreografi ved høyskolen for dansekunst i Oslo. Før hun begynte på skolen i Oslo, har hun gått media og kommunikasjon på Charlottenlund VGS , samtidig som hun danset mye på fritiden på Step by step dansestudio. Etter et år med påbygg på videregående gikk hun et år på Follo Folkehøyskole med dans som fag.  Emilie var med som fotograf og filmprodusent ved Summer Dance i 2020, og er tilbake i år for å undervise, opptre og bistå med filmene som skal lages.

Emilie skal undervise følgende under årets festival:

k6vbdP2w.jpeg

EIRIN ROGDABERG SKIMMELI

pedagog og utøvende danser

Eirin Rogdaberg Skimmeli er akkurat ferdig med bachelorstudiet i samtidsdans ved Norges Dansehøyskole. Før det gikk hun et år på dans forstudium på Trøndertun folkehøyskole etter at hun fullførte danselinja på Inderøy videregående skole.

Eirin er med i Summer Dance for første gang i år og du ser henne som utøvende danser i "Kunstløype", i tillegg til at hun skal undervise følgende: 

DLlb7hG0.jpeg

SIGRID MARIE NILSSEN

pedagog og utøvende danser

Sigrid Marie kommer fra Oslo og startet å danse ballett da hun var 6 år ved Dancespace . Der danset hun kun ballett, først én klasse i uken og så ballet det på seg med ballett fram til hun også startet på jazz og commercial jazz i 2. klasse på videregående. Som 18 åring, eller siste året på videregående, ble hun med i Dancespace CompanY, et kompani med mye jazz, moderne og noe hiphop. Deretter gikk turen videre til dans forstudium på Trøndertun folkehøyskole, der det både var ballett, jazz, moderne, improvisasjon og noe hiphop. Etter dette året begynte hun å studere fransk i Caen i Frankrike, men tok med seg gleden for dansen også dit. Hun gikk på en ballettskole  som het l'École de Danse Dominique Girault tre ganger i uken, og jazz og moderne ved unviersitets idrettssenter; SUAPS Université de Caen. I 2019 ankom hun Trondheim og startet med én gang på ballett og moderne ved NTNUI Dans. Der underviser hun nå ballett avansert. 

På Summer Dance skal Sigrid undervise følgende:

ZiX03aqg.jpeg

AURORA ARNSTAD

pedagog og danser

Aurora har sin bakgrunn fra Stjørdal Kulturskole, der hun begynte på klassisk ballett som treåring og jazz som seksåring. Hun studerte danselinja ved Ole Vig Videregående, og flyttet deretter til Bærum. Aurora har studert jazz med pedagogikk i to år ved Norges Dansehøyskole, før hun begynte å studere dansekunst og koreografi ved Høyskolen for Dansekunst. På Stjørdal har hun vært danser ved Opera Trøndelag, dansepedagog for Halsen Skolekorps og jurymedlem i UKM Stjørdal.

I tillegg til å være utøvende danser i stykket "På vent" skal Aurora undervise følgende:

bottom of page