Kompaniet

Summer Dance eget huskompani er et fordypningstilbud for dansere i 4.-10. klasse som ønsker å delta i et større forestillingsprosjekt. Sammen med koreograf og pedagog Anne Halonen lager danserne en helaftens forestilling som blir del av festivalen og vises fredag 2. juli 2021. Forestillingen har arbeidstittel "Growing pains" og billettene ligger allerede ute for salg.

Kompaniet er delt opp i 2 grupper: Jr. kompani som er for dansere i 4.-6. klasse og kompani som er for dansere i 7.-10. klasse, men forestillingen er like vel felles. Noen av øvingene vil være hver gruppe for seg og noen av øvingene vil være med alle sammen samlet.

I dette prosjektet ønsker Anne å jobbe med tekst og bevegelse sammen, og i prosessen vil vi la de to elementene påvirke hverandre. Tekstene vi lager er først og fremst verktøy for oss selv, og man trenger ikke å dele de med andre med mindre man vil.

For  å delta i en av kompanigruppene må man først sende inn en digital audition senest 18. april 2021.  Audition skal bestå av følgende deler:

 

Send inn til: summerdance@halonendans.no enten via link til en plattform hvor videoen er lastet opp (dropbox, youtube, etc.) eller som vedlegg. Teksten sendes til samme epostadresse.

Spørsmål kan rettes direkte til Anne Halonen på tlf.: 98443787

 

Uka etter fristen vil du få beskjed om du er kommet med i kompaniet eller ikke. For å takke ja til plassen må du kjøpe et "Festivalpass kompani" som blir lagt ut her på nettsiden. Dette passet vil koste 2500 kr og inkluderer alle aktiviteter i festivalen for din aldersgruppe - inkludert kompani. 

Dersom du ønsker å reservere plass på andre aktiviteter i festivalen før audition kan du kjøpe vanlig festivalpass for din aldersgruppe eller vanlige billetter til de aktuelle aktivitetene. Du vil i så fall bare betale mellomlegget når du senere kjøper "Festivalpass kompani".

Viktige datoer å merke seg:

18. april     Frist audition

8.-9. mai      Øvingshelg

12.-13. juni      Øvingshelg

27. juni - 2. juli      Intensivperiode

2. juli      Forestilling

(3. juli      Mulig ekstraforestilling)

DEL 1: Skriv en kort tekst om et minne du har. Prøv å beskrive det så detaljert som du klarer. Denne teksten skal IKKE sendes inn. Film en 3 til 5 minutter lang video hvor du improviserer (bevegelse) over teksten. La teksten din, minnet ditt, inspirere bevegelsene dine. Dansen skal ikke være satt (koreografert) på forhånd, men funnet på mens du gjør det (improvisert).

DEL 2: Skriv en kort introduksjon av deg selv og motivasjonsbrev hvor du svarer på følgende spørsmål:

  1. Hva heter du?

  2. Hvilken klasse går du i skoleåret 2020/2021?

  3. Et telefonnummer og en epostadresse vi kan nå deg på:

  4. Har du i utgangspunktet mulighet til å delta på alle øvingene/forestillingen(e) (8.-9. mai, 12.-13. juni, 27. juni – 3. juli.)?

  5. Hva skjer om du kommer med, men ingen av vennene dine?

  6. Hvordan synes du det er å jobbe med tekst?

  7. Hvordan synes du det er å improvisere bevegelse, og finne på dans selv?

  8. Liker du best å jobbe sammen med andre eller alene?

  9. Hvorfor har du lyst til å delta i dette prosjektet?

  10. Hvilke erfaringer har du med kunst og kultur fra før?

Kurs