man. 27. jun.

|

Vanvikan Samfunnshus

Kurs: Koreografiprosjekt m/ Anne Halonen

4.-6. klasse: Bli med på koreografiprosjekt hvor du får muligheten til å være med å lage danseforestilling sammen med pedagog Anne Halonen!

Kurs: Koreografiprosjekt m/ Anne Halonen

Tid og sted

27. jun., 12:30 – 02. jul., 14:30

Vanvikan Samfunnshus, Vanvikvegen 1-3, 7125 Vanvikan, Norge

Om arrangementet

Dette kurset er perfekt for deg i 4.-6. klasse (21/22) som både ønsker å lære mer om allerede eksisterende dansestiler og om å lage dans selv. Dansekurset vil ta inspirasjon fra jazz- og samtidsdans og deltakernes egne bevegelser. Deler av forestillingen får elevene lage selv gjennom oppgaver og veiledning, mens andre deler vil være ledet i større grad av Anne. Sammen lager vi en helt ny forestilling fra bunnen av. Denne fremfører vi for familie og venner lørdag 2. juli.

Om Anne:

Anne Halonen er 24 år og kommer fra Vanvikan i Indre Fosen kommune. Hun har erfaring fra danselinja ved Inderøy videregående, Trøndertun folkehøgskole og fullfører sitt studie ved Høyskolen for dansekunst i Oslo i juni 2022. Hun er en erfaren pedagog som har undervist i diverse kulturskoler i Trøndelag, Sveberg danseskole og for THE FUTURE dance company i tillegg til Summer Dance. Hun er også festivalsjef for Summer Dance og vil derfor være å se i de fleste av festivalens arrangementer. Du kan lese mer om Anne på Halonen Dance sin nettside.

Timeplan


 • 1 time 30 minutter

  Dag 1

  Store sal

 • 1 time 30 minutter

  Dag 2

  Store sal
Ytterligere 4 tilgjengelige elementer

Billetter

Pris

Antall

Total

 • Kursplass

  650 kr

  4.-6. klasse

  650 kr

  0

  0 kr

Total

0 kr