top of page

Covid-19

Det er viktig for oss at alle skal føle seg trygge på Summer Dance, og vi tar derfor pandemien på største alvor. På denne siden finner du våre smitteverntiltak, og disse vil oppdateres fortløpende i.h.t. FHI sine anbefalinger. 

Oppdatert: 04.06.21

Smitteverntiltak for Summer Dance 2021:

  1. Det åpnes kun for 10 plasser per workshop for voksne, og 15 plasser per kurs/workshop for barn og ungdom.

  2. Alle kontaktflater inkludert dansegulv desinfiseres/vaskes mellom hver aktivitet.

  3. Det vil være håndsprit-stasjoner flere plasser på arrangementslokalet.

  4. Publikum over 12 år bes bruke munnbind ved ankomst og avgang til/fra våre forestillinger. Da det kan være vanskelig å holde avstand i gangen

  5. Antall plasser i salen begrenses. Det skal være minst 1 meter avstand mellom hver kohort/husstand.

  6. Vi fører lister med navn og kontaktinformasjon til alle deltakere og publikum som er innom festivalen slik at vi vil kunne varsle alle så fort som mulig dersom det skulle oppstå smitte.

  7. Vi forbereder oss på alle tenkelige versjoner av tiden som kommer når det kommer til smitte, og du vil bli oppdatert når det nærmer seg festival om hvordan vi forholder oss til situasjonen.

  8. Du må forhåndsbetale for booke plass til årets festival, men skulle festivalen bli avlyst eller du ikke kan delta på grunn av Covid-19 vil du få tilbud om refusjon.

  9. Deltakere som kommer fra en annen kommune en Indre Fosen bes følge smittevernstiltakene for sin egen kommune dersom disse er strengere.

bottom of page